KALAU AKU CILI MULUT TU CUMA BERASAP JE ..... TAPI KALAU AKU SELET NGAN GETAH NANGKA ..... MISS SORUUU KAU ....

Ahad, 16 Oktober 2011

RM100,00 UNTUK RAMAS 1 BUAH DADA .......


Isu anak lelaki VVIP dari pulau Pinang yang ditangkap kerana mencabul kehormatan rakan sekelas beliau menjadi semakin panas dengan pelbagai cerita dan berita. Sebelum ini MiM telah menceritakan skandal ramas budak sekolah tersebut KLIK SINI 

Kalau anda ingin tahu spekulasi-spekulasinya baca sini, baca sini, baca sini, baca sini

Apa saja yang mahu kita gelarkan, skandal ke, spekulasi ke atau apa sahaja, pokok tidak akan bergoyang tanpa angin tapi kali ini bukan angin tapi puting beliung!

Rasa-rasanya, ramai sudah membuat spekulasi sendiri tentang VVIP tersebut dan memang benar, bloggers pro-pembangkang terpaksa gigit jari kerana VVIP itu bukan dari BN tetapi dari spesis mereka sendiri.

Ada yang mengatakan terdapat bloggers yang telah memberi perincian tentang skandal tersebut. Itu terpulang kepada penilaian anda sekelian.

Dan kepada si polan VVIP yang semakin rimas ibarat cacing kepanasan itu, teruskanlah berasa rimas dan bertambah kepanasan!

Jika anda fikirkan, siapalah VVIP negeri Pulau Pinang yang ada ilmu kira-kira dan matematik hingga dapat mengira RM100,000 untuk 1 buah dada yang diramas oleh anak lelaki beliau?


Berita-berita lain ....... klik sini

1 ulasan:

  1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya
    (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))    Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

    BalasPadam